Super Cup 2018

13/11 - 2018 |

Alexander Bognar, juniorspiller i distrikt 4, fortæller om oplevelsen ved at være med til Super Cup

Distrikt 4 (nordsjælland) og 5 (sydsjælland) mødtes søndag formiddag i efterårsferien i Karlslunde, for at køre med bus til Silkeborg. Vi kørte først over Fyn for at samle Distrikt 3 op, derefter ankom vi til Silkeborg Vandrehjem, hvor vi skulle bo, de næste 3 dage.

Mandag skulle jeg tidligt op for at spille golf i Silkeborg/Ry golfklub (Europa Tour banen), hvert Distrikt skulle lave nogle hold så de kunne spille fourball. Fourball er, hvor der er 2 holdkammerater der spiller hver deres bold og så tager man den bedste score, imod det andet holds bedste score.

Silkeborg/Ry er en flot og vedligeholdt bane, som jeg godt kunne tænke mig at spille igen.

Tirsdag skulle jeg igen tidligt op og spille Himmelbjerg golfklub, hvert distrikt skulle lave nogle hold så de kunne spille foursome. Foursome er, hvor der er 1 holdkammerat der spiller ud fra de lige huller og den anden holdkammerat slår ud fra de ulige huller. Det var en mindre bane end Silkeborg/Ry banen, men der var flere træer så man skulle slå mere lige.

Da vi kommer tilbage til Silkeborg Vandrehjem og havde spist aftensmad, kommer der en U22’er op til Distrikts 4’s U16 drenge, og siger at hvis man har tabt en kamp, så skal man ned og bade i søen. Det havde jeg desværre, og så blev jeg nærmest skubbet i vandet og det var ikke ligefremt varmt vand, midt i oktober.


Onsdag skulle jeg meget tidligt op. Der skulle både pakkes ting sammen og spises morgenmad. Banen vi skulle spille, var Lyngbygård, som er en pragtfuld bane der stod rigtigt godt. Vi skulle spille single, hvor det er hulspil, en-mod-en.


Da alle var kommet ind, skulle der spises aftensmad i Lyngbygård Golfklub. Da alle var færdige med at spise, blev der råbt vindere op til præmieoverrækkelse.

Vinderen af U16 var Distrikt 3, U19 vinderne var Distrikt 2, mens U22 vinderne var Distrikt 4.
Den samlede vinder af Super Cup 2018 var dog Distrikt 4.