DGU Short Game Challenge

Individuel turnering: alle
Hcp.: alle


Fokus på det korte spil kan skabe udvikling i juniorernes golfspil, så de kan blive endnu bedre. DGU Short Game består af 8 øvelser, der tester og træner det korte spil. Øvelserne er udviklet i samarbejde med DGU’s landstrænere. DGU Short Game Challenge er en landsdækkende turnering i Short Game.

 

Mere om DGU Short Game Challenge - målgruppe, rækker og spilformat

Under opdatering

Række

Gruppe 

Handicap

Juniordrenge

D1

D2

D3

+8 – 11,4

11,5 – 26,4

26,4 – (uden banetilladelse)

Juniorpiger

P1

P2

P3

+8 – 11,4

11,5 – 26,4

26,4 – (uden banetilladelse)

Herrer

H1

H2

H3

+8 – 11,4

11,5 – 26,4

26,4 – (uden banetilladelse)

Damer

K1

K2

K3

+8 – 11,4

11,5 – 26,4

26,4 – (uden banetilladelse)

 

*Med forbehold for ændringer

DGU Short Game Challenges sociale fokus

DGU Short Game er generelt udviklet til brug i klublivet, træningen og til udvikling af golfspillere. Et af konceptets styrker er det sociale element. Alle kan spille med alle. Dertil tester og trænes det korte spil og det betyder at fysik ikke i samme udstrækning som ved en almindelig golfrunde er afgørende. Derfor vil man ofte opleve at det er nogle nye vindere end sædvanligvis, og handicappet er derfor heller ikke altid et godt mål for, hvem der er god til DGU Short Game.

 

Til DGU Short Game Challenge finalen er der fokus på, at skabe en sjov og udfordrende turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Selve Short Game finalerunden tager  ca. 1 time og 30 min. Derudover tilføjes i 2020 en 6- hullers runde, indlagt med konkurrencer som 'Beat the Pro', en Short Game clinic med en pro og andre sjove golfevents.

Læs mere om Challenge finalen i Korsør  d. 26. september her (link kommer)

 

Præmieoverrækkelse

DGU Short Game Challenge finalen afsluttes med en præmieoverrækkelse med flotte præmier til deltagerne. Udover at præmiere vinderne af alle rækkerne, kåres også årets spiller på tværs af alle 12 rækker.